Hoe en waar werk ik?

Mijn werk begint meestal met telefonisch contact van u als ouder. Daarin verken ik kort met u het probleem. Daarna komt u voor een vervolggesprek bij mij thuis. Als u het goed vindt neem ik ook contact op met de school van uw kind. Vervolgens ga ik toetsen. Op basis van alle gegevens stel ik dan een plan op voor individuele begeleiding van uw kind. In dit plan staan de weg en doelen waarlangs de begeleiding loopt. Daarna begin ik met de begeleiding van uw kind. Doorgaans kost dit uw kind een half uur tot één uur in de week met een minimum van zes maanden.

Na ongeveer vier à vijf maanden spreken we de ervaringen en bereikte resultaten door. Ook tussentijds stem ik mijn werkwijze af met u en uw kind. Uw kind komt iedere week naar mijn praktijk. Van de geplande 60 minuten geef ik 55 minuten les, de resterende tijd is voor de bespreking van de voortgang en de uitleg van het werk voor thuis.